Image
15 December 2020   |  Deel dit artikel:

Rankingpunten voor Diornella-D!

Het jaar loopt stilaan op zijn einde en normaal gezien zouden we nu al volop aan het uitkijken zijn naar de jaarlijkse afsluiter op Jumping Mechelen. Maar helaas gaat dat jaareinde er dit jaar iets anders uitzien dan gewoonlijk… Jumping Mechelen werd door de corona-situatie geannuleerd en dus sluiten we dit jaar af met een twee wekende durende Christmas Tour in het Azelhof in Lier.   

De eerste week was in ieder geval al succesvol, want op vrijdag namiddag wist Niels met Diornella-D voor een mooie prestatie te zorgen tijdens de Longines Rankingproef. Ze bleven foutloos in de basisomloop en waren zo een van de 25 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin hielden ze het opnieuw foutloos en met een 4de plaats wisten ze ook meteen wat rankingpunten te scoren. Ook woensdag tijdens de openingsdag hadden Niels en Diornella-D trouwens al voor een nulronde weten te zorgen.  

Verder verscheen Niels afgelopen weekend ook aan de start met de jonge talenten Nouvelle D’Or Van ’t Misthof en Scarlina De Tiji Z. Beide paarden toonden dat ze over de nodige capaciteiten beschikken en sprongen 3 dagen een foutloze ronde. Tenslotte rekende hij ook opnieuw op de 8-jarige Matador en ook hij stelde niet teleur. De zoon van Emerald Van ’t Ruytershof sprong 3 keer foutloos in een 1.35m rubriek.

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten