Image
05 Augustus 2021   |  Deel dit artikel:

Tokio 2021

Om te beginnen wil ik iedereen bedanken... Er is dan wel geen publiek toegelaten in Tokio, maar we voelden het meeleven en de compassie tot hier! Zeker na de eerste dag: het gevoel zat goed en Delux sprong fantastisch, het was het begin waar we van gedroomd hadden.

In de finale was het allemaal anders. De omstandigheden in de paddock waren niet ideaal... We moesten later binnen, het gevoel zat niet goed... En dan zie je dat wat paardensport zo kenmerkt: de ene dag droom je van goud, de andere dag vergeet je het liefst zo snel mogelijk... Maar het zat er voor ons nog niet op. Wat moesten we doen? Meedoen aan de teamcompetitie, of toekijken vanaf de zijlijn? Het was geen makkelijke keuze, maar soms moet je een beslissing durven maken in belang van je paard en je team.

Met Pieter Devos en Claire Z hebben we een fantastische reservecombinatie en dat leek ons de beste keuze. Ik zal er de komende dagen dan ook staan om het team aan een topresultaat te helpen, want we geloven er nog steeds in. Het zit erin! Bedankt aan iedereen die ons gesteund heeft, bedankt aan iedereen die gisteren even teleurgesteld was, maar nog meer bedankt aan iedereen die ons geholpen heeft om hier te geraken. Wat een team! Maar voor nu, kop omhoog, het is nog niet gedaan! C'mon Team Belgium, we doen dat morgen, we geloven erin!

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten