Image
03 April 2012   |  Deel dit artikel:

Resultaten Arrezzo

Echo van 't Spieveld:
Echo begon uitstekend aan zijn buitenseizoen. Hij kwam 6 keer aan de start en sprong 5 foutloze rondes. Op zondag sprong hij ook zijn eerste 1.40 finale makkelijk 0.

Castelino van de Helle:
Castelino sprong de eerste week de 3* GP-Qualifier dubbel foutloos en kreeg een fout op de laatste hindernis van de GP. In week 2 sprong hij het 1.45m dubbel foutloos en sprong met 4 punten de GP-Qualifier.

Conischa van de Helle:
Voor Conisha was het een come-back na een lange rustperiode. Ze sprong haar laatste wedstrijd in November in Rozendaal, Nederland en dus was het uitkijken hoe ze haar seizoen ging aanpakken. Ze plaatste zich in week 1 meteen voor de GP na een dubbel nul rit in de 3* GP-Qualifier. In week 2 sprong ze opnieuw 2 keer 0 in de GP-Qualifier en werd ze 8ste in de GP met 1 fout in elke manche.

Diamanthina:
Voor Diamanthina werd Arrezzo echt een inloopperiode. ZIj sprong enkele lagere sproeven en sprong 5 op 6 foutloos. Ook in Lummen komt ze aan de start, ter voorbereiding op de wedstrijd in Antwerpen.

Chilli Pepper van de Helle:
Chilli Pepper sprong na nieuwjaar al heel sterk maar hij verteerde de aanpassing naar de buitenpistes goed. Na een 2x0 resultaat in de 2* GP-qualifier werd hij 10e in de GP met een fout in barrage.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten