Image
23 April 2012   |  Deel dit artikel:

Niels sluit Lummen af met een overwinning

Na Arrezzo vormde Lummen het laatste luik van de voorbereidingen op het seizoen 2012. Nadat Chilli Pepper en Ense van de Brandakker hun hoofrol opeisten was het aan Castelino van de Helle om in de spotlights te staan.
De hengst sprong een indrukwekkende eerste ronde in de zaterdagse hoofdproef en toonde zich in de barrage de snelste, meteen de eerste overwinning op dit niveau. Voor Castelino staat er na zijn sterke prestatie, een week rust op het programma om dan in Lummen aan te treden in de Nations Cup. Voor hem wordt het zijn debuut voor de nationale ploeg.
 Ook de jonge paarden hebben wat opgestoken van 2 weken Lummen. Sojade sprong een foutloze finale bij de 6 jarigen, de nieuwe aanwinst Filou D liep 2 keer foutloos bij de 7 jarigen en ook Ronaldo de la Pomme raakte geen hout aan.
Meer over Filou D krijg je later op de site, maar hij zal niet deelnemen aan het BK voor 7 jarige paarden over 2 weken in Lummen. Wie wel zal deelnemen is Ronaldo de la Pomme. Hij liet de afgelopen weken enkele goeie dingen zien en evolueerde gunstig volgens Niels, gunstig genoeg om volgende week in Lummen zijn titelstrijd aan te gaan. Voor Ronaldo is het niet zijn debuut in een kampioenschap aan gezien hij vorig jaar al de finale van het WK voor 6 jarigen sprong.


 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten