Image
30 April 2017   |  Equinews   |  Stefano Grasso   |  Deel dit artikel:

Angel van 'T Hof zorgt voor topprestaties in Shanghai

Afgelopen weekend vond de Massimo Dutti Trophy van Shanghai plaats. De eerste dag was al meteen te gek voor Niels, die in de GCT samen met Himalaya een 7de plaats behaalde in de 1m45 en een 5de plaats met Angel van 'T Hof in de 1m55. Maar daar liet Niels het niet bij. Zo verzekerde hij zich, samen met zijn Belgische partner Gregory Wathelet,  van de 6e plaats  tijdens de LGCT. Met een aanzienlijke nauwkeurigheid wisten Niels en Angel een perfect parcours af te leggen in 79.90 seconden, slechts fracties van de toegestaande tijd, en mochten door naar de jump-off.
Op zondag waren Niels en Wathelet dicht bij een overwinning in de 1m55. Dapper begon Niels met Angel aan het parcours. Echter zag het duo op het einde een balk vallen waardoor er vier strafpunten bij kwamen. Datzelfde overkwam Wathelet die Eldorado van het Vijverhof (v. Thunder van de Zuuthoeve) gezadeld had. Merkwaardig was dat Niels en hij exact dezelfde tijd klokte (41.24 sec.) waardoor beide Belgen de tweede plaats deelde.
http://www.https://www.globalchampionstour.com/news/2017/1718/daniel-deusser-magnificent-in-thrilling-massimo-dutti-trophy/

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten