Image
27 December 2018   |  Deel dit artikel:

Goede start in Mechelen

De laatste week van het jaar staat traditioneel in het teken van Jumping Mechelen en dat is ook dit jaar niet anders! Gisteren kwam Niels aan de start op het Belgisch Indoor Kampioenschap. Hierin toonde de 8-jarige Karisto van de Mishagen (Nabab de Reve) dat hij uit het juiste hout gesneden is. Ook in de barrage sprong hij voortreffelijk en snel, resulterend in een tweede plaats in 36.78 sec. 



Vandaag stonden de hengstenproeven op het programma. Na een foutloze basisomloop in de rubriek voor 7-jarige hengsten, wist Di Cantero van ter Hulst Z (Diamant de Semilly) als eerste een foutloze barrage neer te zetten. Uiteindelijk was zijn chronotijd van 36.27 seconden goed voor een derde plaats.

Als laatste proef van de dag stond de BMW Masters op het programma waarin Delux van T&L (Toulon) ronde na ronde overtuigde. Het zou een spannende barrage worden, maar met een tijd van 28.12 seconden wisten Niels en Delux toch net sneller te zijn dan de concurrentie. Het levert hen een prachtige BMW X2 op!

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten