Image
07 Mei 2013   |  Noelle Floyd   |  Deel dit artikel:

Nieuwe avonturen voor Diamanthina en Castelino

In onderling overleg tussen Stal Bruynseels en Stoeterij van de Helle is overeengekomen dat de hengst Castelino van de Helle (10j) en de merrie Diamanthina van’t Ruytershof (10j) elders zullen worden ondergebracht om hun ontwikkeling op het hoogste niveau verder te zetten.

Niels Bruynseels heeft Castelino van de Helle als 6 jarige onder het zadel gekregen van eigenaar Paul Mais en hij heeft de hengst tot op het hoogste niveau opgeleid. Vorig jaar won de hengst nog een internationale wedstrijd in Lummen en werd hij 3e in de wereldbeker kwalificatie in Poznan. Echter, de laatste tijd bleven de resultaten uit en is overeengekomen dat Castelino elders zal gestald worden om zich verder te ontwikkelen. Ook Diamanthina van’t Ruytershof is in eigendom van Paul Maïs en zal onder een andere ruiter haar carriere verder zetten. Zij werd in 2012 onder Niels 4e in de CSIO GP van Lummen en 4e in de Masters van Gent.

De merrie Conisha van de Helle blijft wel op stal bij de voormalig Belgische kampioen, net als de hengst Echo van’t Spieveld die dit weekend in Lommel aan het werk zal zijn.

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten