Image
26 September 2013   |  Deel dit artikel:

Verslag van Zangersheide

Het waren drukke tijden in Zangersheide vorige week: zowel het FEI World Breeding Jumping Chapmpionships for Young horses als het Belgisch Kampioenschap Senoirs waren aan de beurt. Daarbovenop was ook Woodland's International Sales present in Lanaken.
Gandy nam deel aan het kampioenschap van de 7-jarigen. Elke dag maakte hij een spijtige fout, maar in de troosting legde hij wel twee maal een foutloos parcours af. 
Op de hengstenkeuring is Stal Bruynseels overgegaan tot aankoop van een 3-jarige hengst (Casal x Quidam de Revel). Deze behoorde tot beste springpaarden van de hengstenkeuring en werd dan ook goedgekeurd. Inmiddels is deze hengst reeds verhuisd naar Krismar Stables omdat zij eveneens overtuigd waren van zijn kwaliteiten.
Na de zadelproef op zaterdag werd Il Mio (Andiamo x Wandor) onder het zadel van Niels ook goedgekeurd. Deze hengst is  in eigendom van Danny en Kim Van Lombergen.
Als laatste is er natuurlijk nog Echo die het extreem goed deed tijdens het BK. Hij toonde zijn kwaliteiten nogmaals zowel in de voorrondes als in de finale. Echo maakte twee maal een kleine fout in beide manches wat hem een schitterende 10de plaats opleverde. 
 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten