Image
10 November 2020   |  Deel dit artikel:

Aankomende talenten bevestigen!

Niels rekende afgelopen weekend in het Azelhof in Lier niet op zijn gevestigde waarden, maar wel op enkele van zijn aankomende talenten. En het moet gezegd, ze bevestigden stuk voor stuk.

Zo sprong Niels zich met Luca Van ’t Eigenlo 3 dagen in de prijzen. Nadat ze op donderdag al startten met een 18de plaats in de 1.40m rubriek volgde er op vrijdag een 3de plaats in de Longines Rankingproef. En ook op zaterdag tijdens de hoofdrubriek waren ze op de afspraak. Ze klasseerden zich opnieuw voor de barrage, waarin ze 1 balkje uit de lepels lieten vallen en zo uiteindelijk 8ste werden.

Maar ook met Hadesh VDS wist hij zich 3 keer te klasseren. Op donderdag en vrijdag werden ze al respectievelijk 17de en 11de, maar op zaterdag volgde er een mooie 5de plaats in de 1.35m rubriek. Daarin wisten ze ook 3 keer alle balken in de lepels te lepels te houden.  

Tenslotte debuteerde Niels afgelopen weekend ook met de 7-jargie Nouvelle D’Or Van ’t Misthof. Na een 13de en een 15de plaats tijdens de eerste 2 dagen werden ze op zaterdag 7de  in de finalerubriek. 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten