Image
03 November 2020   |  Deel dit artikel:

De Grote Prijs als hoogtepunt van een sterk weekend!

Nadat hij de afgelopen weken vooral veel over en weer reisde naar Frankrijk voor de concoursen van St. Tropez en vorige week St. Lô was Niels afgelopen weekend nog eens in eigen land te zien. Met 7 foutloze rondes op 8 kan hij alvast terugblikken op een sterk weekend in het Sentower Park in Opglabbeek.  

Het hoogtepunt van dat weekend kwam er opnieuw op zondag in de Grote Prijs. Niels rekende voor deze CSI3* GP op Delux Van T&L en was een van de 16 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Als 12de starter in de ring wist hij in 38.93 seconden ook een sterke tijd neer te zetten, maar helaas viel daarbij ook de uitsprong van de dubbelsprong naar beneden. Het leverde hen uiteindelijk nog een 7de plaats op.

Verder was er ook een sterke prestatie van Diornella-D. De dochter van Diamant de Semilly sprong 3 dagen op rij foutloos en naar een klassering in een 1.40m rubriek. Tenslotte sprong ook Ilusionata Van ’t Meulenhof zich een keer in de prijzen. Zij werd op zaterdag 15de in de 1.45m rubriek.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten