Image
24 April 2020   |  Deel dit artikel:

Di Cantero van ter Hulst Z VERS beschikbaar

Sommige hengsten hebben iets meer… Di Cantero van ter Hulst Z is er zeker zo eentje! Onder het zadel van Niels Bruynseels ontpopte de jonge zwarte parel zich inmiddels al op CSI5* 1m45-niveau!

Als vierjarige werd Di Cantero reeds ex aequo kampioen van de PAVO Hengstencompetitie in België en ook de jaren daaropvolgend stelde hij niet teleur: tijdens Jumping Mechelen sprong hij naar een derde plaats bij de zesjarige hengsten en ook als zevenjarige schitterde hij hier met een derde plaats. Afgelopen jaar sprong hij, op amper 8-jarige leeftijd, voortreffelijk in de CSI5* Sires of the World waar hij een fantastische vijfde plaats behaalde.

Naast zijn sportresultaten is ook zijn pedigree uitzonderlijk. Di Cantero van ter Hulst Z is een zoon van wereldverever Diamant De Semilly en tevens een halfbroer van de 1m50 springende Cerruti van ter Hulst Z, de 1m45 springende Frascati van ter Hulst en de 1m40 springende Top Rock en Scenorrado vd Hunters Z. Di Cantero is gefokt uit de beroemde Holsteiner stam 18A2 en nauw verwant aan de 1m60 springpaarden D’Artagnan en Discovery.

Ook in de fokkerij stellen de eerste fokproducten zeker niet teleur. Di Cantero zijn oudste nakomelingen zijn inmiddels 3 jaar oud en traden reeds aan op hengstenkeuringen en wedstrijden vrijspringen. Dat gebeurde niet zonder succes: zo won Rualoma Prinseveld DSC recent nog het vrijspringen bij de tweejarige merries tijdens de Belgian Youngster Trials! Met zijn bloedvoering en onbegrensde vermogen is Di Cantero zeker een aanwinst voor de fokkerij.

Di Cantero van ter Hulst Z is voorlopig vers beschikbaar via het Netehof. Het dekgeld bedraagt 1.250 euro bij dracht. Voor meer informatie contacteer Erik De Winter op +32 (0)474 89 87 35 of via erik@netehof.be

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten