Image
31 December 2019   |  Deel dit artikel:

Fantastisch jaareinde op Jumping Mechelen!

Jumping Mechelen is voor veel Belgen ongetwijfeld het concours van het jaar en zeker voor Niels, voor wie het bijna een thuiswedstrijd is! De editie van 2019 werd opnieuw een gigantisch succes met als hoogtepunt ongetwijfeld de overwinning in de Grote Prijs Sport Vlaanderen van zondagavond. Dag op dag 2 jaar nadat Niels deze GP al eens wist te winnen met Gancia de Muze was het ditmaal met Delux van T&L dat hij de concurrentie achter zich wist te houden. Diezelfde Delux had vrijdagavond zijn goede vorm van de laatste weken echter ook al getoond tijdens de BMW Masters! Toen werden ze 2de en kwamen ze dus net tekort voor een tweede opeenvolgende overwinning.

Maar ook Kopernic Van Orti heeft er een schitterend concours opzitten en trok de goede vorm die hij 2 weken geleden al toonde in Genève door in de Nekkerhal. Hij kwam in 2 rubrieken aan de start en wist zowel zaterdagavond tijdens de Prijs KBC Bank & Verzekering als gisterenmorgen tijdens de Prijs Stephex Stables een 2de plaats te behalen.

En dan was er nog het optreden van Di Cantero Van Ter Hulst Z vrijdagavond tijdens de Open Sires Of The World… Met zijn snelheid, voorzichtigheid, en techniek wist hij niet enkel een 5de plaats te behalen, maar deed hij ongetwijfeld ook de harten van veel fokkers wat sneller slaan! Het team van Niels Bruynseels wenst u alvast de beste wensen voor 2020!

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten