Image
26 Februari 2020   |  Deel dit artikel:

Flanders Horse Expo in Gent

Doordat hij zijn ticket voor de wereldbekerfinale in Las Vegas reeds op zak heeft liet Niels afgelopen weekend de laatste wereldbekermanche in Gothenburg aan zich voorbij gaan en verkoos hij om opnieuw in eigen land aan de start te komen. Hij zakte met Furmint, Di Cantero Van Ter Hulst Z en Luca Van ‘t Eigenlo af naar Gent waar de 13de editie van Flanders Horse Expo plaatsvond. 

 

Tijdens de openingsdag op donderdag lieten zowel Luca Van ‘t Eigenlo als Furmint direct een nulronde optekenen. Voor Luca werd het een opwarmingsrondje in de 1m30 rubriek terwijl Furmint mooi 5de werd in de 1m40 hoofdrubriek. 

 

Op vrijdagavond bracht hij Luca dan aan de start tijdens de Masters. Na een foutloze eerste ronde kregen ze een pechfoutje in de tweede ronde, wat toch nog goed was voor een ex aequo 3de plaats. Dat ene foutje was op zaterdag tenslotte ook het resultaat voor Di Cantero Van Ter Hulst in de CSI2* GP. Dit leverde dan weer een 14de plaats op.  

 

Niels trekt nu 2 weken naar Qatar waar volgende week het startschot gegeven wordt van het nieuwe seizoen van de Longines Global Champions Tour! 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten