Image
01 September 2019   |  One Shot   |  Deel dit artikel:

Gancia wint opnieuw op de Stephex Masters!

Niels en de Brussels Stephex Masters, het is en blijft een combinatie die voor vuurwerk en vooral topsport zorgt! Afgelopen weekend mocht hij al voor de 3de keer in 4 jaar tijd de Rolex Grand Prix mee naar huis nemen. Net als 2 jaar geleden gebeurde dat met Gancia de Muze. 

Gancia kreeg na de Longines Global Champions Tour van Cannes begin juni enkele weken welverdiende rust. Na haar heroptreden in Valkenswaard vorige maand mocht ze afgelopen weekend dus opnieuw mee naar Niels ‘zijn’ concours. Opnieuw met succes zo bleek! 

“Na noodgedwongen te moeten afzeggen voor het EK doet dit echt deugd. Ik was natuurlijk blij voor mijn teammaats in Rotterdam, maar het was toch een teleurstelling dat ik er zelf niet bij kon zijn. Die teleurstelling is met deze zege wel doorgespoeld. Ik had vooraf zeker niet gedacht dat ik hier opnieuw zou winnen met Gancia. Ze voelde wel goed aan, maar ze heeft enkele weken rust gehad en we waren eigenlijk nog terug aan het opbouwen. Maar toen ik de rit van Harrie zag wist ik dat het opnieuw mogelijk was...” En zo geschiedde. 

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten