Image
08 September 2021   |  © Danny Apers   |  Deel dit artikel:

Matador 2de in de CSI2* GP van Lier!

Na het geslaagde concours op het Brussels Stephex Masters van Wolvertem bleef Niels afgelopen weekend opnieuw dicht bij huis en trok hij met enkele paarden naar het Azelhof in Lier, waar de Horseman Masters op het programma stonden.

De gevestigde waarden genoten zo van een vrij weekend en dus rekende Niels op de thuisbasis van de familie Hazebroek op enkele aankomende talentenen, waaronder de 9-jarige ruin Matador. Niels en Matador zorgden begin juli al voor een 4de en 6de plaats tijdens de tweede week van Knokke Hippique en trokken die goede vorm afgelopen weekend gewoon door. Nadat ze tijdens de openingsdag op vrijdag al voor een nulronde wisten te zorgen tijdens de 1.45m hoofdrubriek volgde er op zondag een knalprestatie tijdens de CSI2* GP. Niels en Matador bleven foutloos in de basisomloop en na een barrage waarvoor zich 12 combinaties wisten te plaatsen eindigden ze op een schitterende 2de plaats.

Verder zorgde Niels in Lier ook voor enkele sterke rondes met Nouvelle D’Or Van ’t Misthof, die sinds eind vorig jaar bij ons op stal staat. Zowel op vrijdag als op zondag bleven alle balken netjes in de lepels en daarbij toonde Nouvelle D’Or dat ze een belangrijke troef kan zijn voor de toekomst.

Tenslotte maakte Niels bij de 6-jarige paarden ook nog zijn debuut met de hengst Dr. Touch De Tiji en ook dit verliep vlekkeloos. Drie dagen op rij wisten Niels en Dr. Touch De Tiji voor een foutloze ronde te zorgen met uiteindelijk een mooie 8ste plaats tijdens de finalerubriek op zondag.

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten