Image
07 Juli 2021   |  © Sportfot   |  Deel dit artikel:

Matador tweemaal in de prijzen!

Voor de tweede week op rij trok Niels afgelopen week naar de Belgische kust voor het concours van Knokke Hippique, waar er deze week op twee- en driesterrenniveau gesprongen werd. Met 11 foutloze rondes en verschillende top 10-klasseringen konden we opnieuw terugblikken op een geslaagd concours.

Zo wist Niels het voorbije weekend drie keer voor een foutloze ronde te zorgen met Matador in de rubrieken van de CSI3* competitie. Tijdens de openingsdag op donderdag startte Niels nog rustig aan en viel hij net buiten de prijzen, maar de dagen daarna volgde er met Matador een 6de plaats in een 1.40m rubriek om dan op zondag te eindigen met een 4de plaats in de 1.45m rubriek.

Ook Scarlina de Tiji Z wist net als vorige week opnieuw voor drie foutloze rondes te zorgen in de rubrieken voor de jonge paarden. De eerste twee dagen hing daar geen klassering aan vast, maar dat maakten Niels en Scarlina ruimschoots goed met een 3de plaats tijdens de finalerubriek op zaterdag.

Verder waren er het voorbije weekend ook nog nulrondes voor Ilusionata Van ’t Meulenhof, Highlife 25, Nouvelle D’Or Van ’t Misthof, Frenchy VDS en natuurlijk onze Olympische troef Delux Van T&L.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten