Image
24 Augustus 2021   |  Deel dit artikel:

Nabeau van het Migroveld Z 3de in rankingproef!

Na het meer dan geslaagde weekend op de Longines Global Champions Tour van London kwam Niels afgelopen weekend opnieuw aan de start in eigen land en meer bepaald in ‘De Kraal International’ in Zandhoven.

Hij rekende er onder andere op de schimmelruin Nabeau van het Migroveld Z en die wist drie dagen voor een sterke ronde te zorgen. Tijdens de openingsdag op donderdag gingen Niels en Nabeau nog rustig van start en werden ze al 20ste in de 1.40m openingsrubriek na een dubbel foutloze ronde. Maar op vrijdag volgde er wel een topklassering tijdens de eerste Longines Rankingproef van het weekend. Na een foutloze basisomloop waren Niels en Nabeau namelijk van de 11 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Ze hielden het daarin opnieuw foutloos en deze prestatie leverde hen een mooie 3de plaats op.

Niels koos op zondag ook voor Nabeau voor de CSI3* GP en opnieuw volgde er een sterke prestatie. Enkel een voorbeenfoutje op hindernis 5 hield hen ditmaal echter uit de barrage.

Verder maakte ook Jenson Van ’t Meulenhof de trip mee naar Zandhoven. Niels en Jenson kregen tijdens de openingsdag nog een foutje in de 1.45m hoofdrubriek, maar sprongen zich wel in de prijzen tijdens de Longines Rankingproef op zaterdag. Na een foutloze ronde werden ze 12de en dit in een rubriek tegen de klok.

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten