Image
18 November 2019   |  Deel dit artikel:

Net niet in Stuttgart

Afgelopen week kwam Niels aan de start met Jenson van ‘t Meulenhof, Delux van T&L en Ilusionata van ‘t Meulenhof tijdens CSI5*-W Stuttgart, ook wel bekend als de Stuttgart German Masters!

Delux kwam sterk uit de startblokken met een foutloze omloop in het 1m45 en ook ‘s anderendaags sprong Delux naar een foutloze ronde in het 1m45, ware het wel met één strafpunt tijdsoverschrijding.

Op zaterdag sprong Ilusionata een topronde in het 1m55. Met één strafpunt voor tijd, waren Niels en de Lord Z-dochter nog goed voor een 12de plaats. Ook Delux sprong opnieuw overtuigend en noteerde zijn derde foutloze omloop in het 1m45!

Op zondag stond de Wereldbeker op het programma voor Jenson, maar hierin zat het net niet mee… Na een goede start zag Niels helaas het middelste element van de driesprong vallen, waardoor er 4 strafpunten op de conto van Jenson en Niels kwam te staan. Helaas voor Niels finishten ze ook nog 0.45 seconden buiten de tijd waardoor deze wereldbekermanche werd besloten met 5 strafpunten. Op naar Praag!

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten