Image
12 Oktober 2020   |  Deel dit artikel:

Ook Delux Van T&L schittert in St. Tropez!

Twee weken na de overwinning van Gancia de Muze in de CSI5* GP heeft Niels afgelopen weekend opnieuw weten te schitteren onder de Franse zon van St. Tropez! In de CSI4* GP rekende hij zondagmiddag op Delux Van T&L en was hij een van de 8 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Niels en Delux haalden als voorlaatste starter in die barrage alles uit de kast, maar zagen helaas de insprong van de dubbelsprong naar beneden vallen. Het leverde hen toch nog een mooie 5de plaats op. 

Eerder op de dag had Niels met Diornella-D ook al voor een mooi resultaat weten te zorgen in de GP van de CSI2* competitie. Nadat ze de dagen voordien al 2 keer foutloos wisten te blijven slaagden ze er ook in de GP in om alle balken netjes in de lepels te houden. 1 strafpuntje voor tijdoverschrijding hield hen echter uit de barrage. 

Tenslotte sprongen ook Luca Van ’t Eigenlo en Nabeau van het Migroveld Z zich het afgelopen weekend een keer in de prijzen. Luca Van ’t Eigenlo werd vrijdagavond 7de in de 1.45m hoofdrubriek terwijl Nabeau van het Migroveld Z zaterdagavond 11de werd in de 1.50m rubriek.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten