Image
30 Juni 2019   |  Deel dit artikel:

Prachtige resultaten in Knokke

Knokke Hippique is voor alle ruiters een beetje thuis komen. Ze hebben niet alleen de mogelijkheid om met meerdere paarden af te zakken naar dit prestigieuze evenement, ook de sfeer ademt vakantie uit. En waar de sfeer goed zit, volgen de resultaten! Het was dit weekend niet anders..

Matador startte zijn concours met een dubbel foutloze omloop bij de 7-jarige en wist ook de volgende dag opnieuw een foutloze ronde op zijn naam te schrijven! Voor Kadaffi van Orti was er een sterke start in de CSI3*. Hij werd meteen 9de in de 1m45 rubriek en kwalificeerde zich zo voor de 3* Grand Prix over twee rondes. En die 3* Grand Prix bleek geen makkelijke klus… Met 4 strafpunten in de eerste ronde en 4 strafpunten in de tweede ronde, was er alsnog een 14de plaats en dus een volgprijs voor Kadaffi en Niels.


Jenson van ‘t Meulenhof schitterde dan weer op vijfsterren niveau. Hij werd op zaterdag derde na een snelle en foutloze barrage in het 1m50! Ook Delux van T&L genoot van de zeelucht. Voor hem was er een 10de plaats in de CSI5* Grand Prix op zondag.
 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten