Image
09 Juni 2021   |  Deel dit artikel:

Sterk weekend voor Ilusionata Van ’t Meulenhof!

Na de Athina Onasssis Horse Show in St. Tropez trok Niels afgelopen week met heel wat paarden naar de Tops International Arena van Valkenswaard, waar er naast de vierde manche van de Longines Global Champions Tour ook een tweesterrencompetitie plaatsvond.

Voor de  rubrieken van Longines Global Champions Tour rekende hij er onder andere op Ilusionata Van ’t Meulenhof en zij liet een sterke indruk na. Op vrijdag bracht Niels haar de start in de eerste ronde van de Global Champions League en dit leverde hen na een foutloze ronde een 9de plaats op in het individuele klassement. Tijdens de slotdag op zondag verschenen Niels en Ilusionata nog aan de start in de 1.50m hoofdrubriek en ook dit leverde een top 10-klassering op. In een barrage waarvoor zich 10 combinaties wisten te plaatsen bleven ze opnieuw foutloos en hun tijd van 41.12 seconden was ditmaal goed voor een 7de plaats in het klassement.

Verder was er in Valkenswaard ook een 7de plaats voor Diornella-D en dit op zondag in de CSI2* GP. Niels en Diornella-D waren een van de 14 combinaties die het in het basisparcours foutloos wisten te houden en wisten die prestatie ook in de barrage nog eens te herhalen. Tijdens de openingsdag op vrijdag hadden zij trouwens ook al voor een 13de plaats weten te zorgen in een 1.45m rubriek.

Tenslotte stonden er in Valkenswaard ook enkele rubrieken voor jonge paarden op het programma en daarin wist Niels zich tweemaal te klasseren met Scarlina de Tijji Z. Op vrijdag begonnen zij hun concours met een 10de plaats en op zondag tijdens de finale werden zij knap 6de.

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten