Image
26 Oktober 2021   |  Deel dit artikel:

Sterke finish tijdens CSI5* GCT Samorin

Afgelopen weekend reisde Niels naar Samorin voor de laatste manche van de Global Champions Tour alvorens de grote finale in Praag midden November. Niels deed hierbij beroep op Hespro Ryal K, Nabeau van het Migroveld Z en Delux van T&L, die zich allen van hun beste kant lieten zien.

 

Hespro Ryal K startte meteen sterk in de CSI2* 1m45 rubriek met een foutloze ronde. Ook in de CSI2* Grand Prix wist de bruine zoon van Crespo VDL een foutloze omloop neer te zetten. Helaas zorgden twee foutjes in de barrage ervoor dat een klassering uitbleef.

 

Delux van T&L startte meteen met een foutloze omloop in de CSI5* 1m55 rubriek. Een tijdsfoutje in het basisparcours leverde Niels en Delux alsnog een 12de plaats op. Op zondag kwam Delux twee keer aan de start, namelijk in de tweede ronde van de Global Champions League en in de CSI5* GCT Grand Prix. In de League zorgde Delux met een foutloze omloop voor een tweede plaats voor de Prague Lions, mede dankzij teamgenoot Jur Vrieling die met Long John Silver ook twee keer een topprestatie (met één tijdsfoutje) wist neer te zetten. In de laatste, en loodzware, CSI5* GCT Grand Prix wisten maar 5 combinaties foutloos te blijven. Helaas voor Niels en Delux volgde er hier voor hen ook een balkje, maar een snelle tijd zorgde ervoor dat Niels en Delux alsnog een 8ste plaats wisten te behalen.

 

Voor Nabeau van het Migroveld Z was er nog een 9de plaats in de CSI5* 1m45 rubriek.

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten