Image
14 Oktober 2019   |  Deel dit artikel:

Tweesterren in Opglabbek

De organisatie van de Woodland’s International Sales brengt heel wat met zich mee en dus koos Niels ervoor om de promotie dit weekend dicht bij huis te voeren. Samen met Liarada S, N-Ergie V.V., Kopernic van Orti en Furmint zakte hij af naar het Limburgse Sentower Park.

De start werd niet gemist want op donderdag sprongen zowel Furmint als Liarada S foutloos in het 1m40. Voor Furmint leverde dat een 8ste plaats op, terwijl Lairada S net buiten de tijd finishte en dus wel één strafpunt tijdsoverschrijding moest incasseren. Ook N-Ergie V.V. startte foutloos bij de 6-jarige paarden, maar kreeg eveneens één strafpuntje voor de tijd.

Kopernic startte rustig op vrijdag en sprong foutloos in het 1m35. Ook Furmint deed het weer goed en liep een foutloos basisparcours in het 1m45. Vier strafpunten in de barrage leverde hen nog een 12de plaats op.

Zaterdag was een rustige dag, maar in de finale voor 6-jarige paarden deed N-Ergie V.V. het opnieuw foutloos, met weer één strafpuntje voor de tijd.

Over naar de apotheose op zondag dan, waar Kopernic van Orti weer zijn klasse toonde in de CSI2* Grand Prix. Helaas eindigde het duo 0.14 seconden buiten de toegestane tijd, waardoor ze tevreden moesten zijn met een 7de plaats. tot slot kwamen Furmint en Liarada S nog aan de start in het 1m40. Liarada S bleef daarbij dubbel foutloos, terwijl Furmint in een zeer snelle barrage helaas een balkje zag vallen.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten