Image
11 Augustus 2019   |  Deel dit artikel:

Verschillende ereplaatsen in Valkenswaard

Afgelopen weekend stond er met Valkenswaard opnieuw een wedstrijd van de Longines Global Champions Tour op het programma. Omdat hier ook rubrieken voor jonge paarden waren en een CSI2* competitie maakte Niels van de gelegenheid gebruik om met Luca Van ‘t Eigenlo en Matador ook 2 jongere paarden mee te nemen. 

Met de 7-jarige Matador sprong Niels 3 dagen foutloos in de Youngster Tour. Daar hij op de openingsdag met de 14de plaats nog net buiten de prijzen viel, volgde er de volgende dagen een 12de plaats en een 6de plaats in de finale.

Ook met Luca Van ‘t Eigenlo bleef hij in de CSI2* competitie 3 keer foutloos in de basisomloop. In de afsluitende GP kregen ze een fout in de barrage wat hen uiteindelijk een 10de plaats opleverde. 

In de CSI5* competitie tenslotte volgden de klasseringen op de slotdag. Met Gancia de Muze kreeg hij een tijdfoutje aangerekend in de 1.45m rubriek waardoor hij finaal 8ste werd en met Ilusionata Van ‘t Meulenhof sloot hij zijn concours af met een 5de plaats in de 1.50m slotrubriek. 

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten