Image
12 Mei 2021   |  © Hubside Jumping   |  Deel dit artikel:

Vijfsterrendebuut voor Libelle vd Heffinck!

Na de goede prestatie van vorige week deed Niels afgelopen weekend beroep op enkele andere paarden tijdens de tweede week van de Hubside Jumping in St. Tropez. Zo keerden onder andere Diornella-D en Nabeau Van Het Migroveld Z terug naar onze stallen in Bonheiden en maakten Jenson Van ’t Meulenhof en Delux Van T&L de omgekeerde beweging.

Voor Jenson Van ’t Meulenhof was het een blij weerzien na bijna anderhalf jaar afwezigheid. Tijdens de openingsdag op donderdag wisten Niels en Jenson meteen voor een foutloze ronde te zorgen tijdens de 1.45m rubriek en op vrijdag was er na opnieuw een foutloze ronde een 15de plaats in de 1.50m rubriek.

Verder was er afgelopen weekend ook het vijfsterrendebuut voor Libelle vd Heffinck en dat leverde ook meteen een topprestatie op! Op donderdag sprongen zij tijdens hun eerste optreden meteen naar een schitterende 2de plaats in de 1.50m hoofdrubriek waarin ze enkel Simon Delestre met Chesall Zimequest voor zich moesten dulden. Libelle vd Heffinck bevestigde die goede vorm op zaterdag ook nog met een 12de plaats in de 1.45m rubriek.

Voor de CSI5* GP op zondag tenslotte rekende Niels opnieuw op Delux Van T&L, die na zijn overwinning in de LGCT GP van Doha niet meer was mee geweest. Delux sprong opnieuw een sterke ronde, maar kreeg helaas een fout bij het binnenkomen van de driesprong. Het leverde Niels uiteindelijk nog wel een 11de plaats op.

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten