Image
02 December 2019   |  Deel dit artikel:

Een hindernis te veel tijdens CSI5*-W Madrid

In Madrid stond afgelopen weekend de vierde Wereldbeker van het indoorseizoen op het programma. Niels had voor de gelegenheid gekozen om met Delux van T&L en Ilusionata van ‘t Meulenhof naar Madrid af te reizen.

Ilusionata kwam daarbij sterk uit de startblokken, met een foutloze ronde in het 1m55 en een 14de plaats als resultaat. Ook Delux wist goed te beginnen met één strafpuntje voor tijd in het 1m45 als openingsrubriek op vrijdag.

‘s Zaterdags kwam enkel Ilusionata aan de start, die in een moeilijke 1m50 rubriek toch nog een 12de plaats wist te behalen met 4 strafpunten! Voor Delux was er een rustdag, zodat de Toulon-zoon extra fris aan de start kon verschijnen in de Wereldbeker…

Niels’ plan leek perfect te werken, want Delux van T&L sprong fantastisch in de Wereldbeker van Madrid, de moeilijke driesprong bleek geen enkel probleem en ook de rest van het parcours ging van een leien dakje tot… de laatste oxer alsnog ongelukkig naar beneden viel. Vier strafpunten dus het resultaat en helaas geen extra wereldbekerpunten ditmaal.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten