Image
10 Maart 2020   |  Deel dit artikel:

Delux Van T&L 5de in de LGCT GP van Doha!

Het nieuwe seizoen van de Longines Global Champions Tour is uitstekend begonnen voor Niels en eigenlijk voor alle Belgen. Van de 10 landgenoten die zaterdagmiddag aan de start kwamen tijdens de tweede ronde van de Global Champions League wisten er maar liefst 8 door te stoten naar de eerste Longines Global Champions Tour Grand Prix van het seizoen! Niels deed dat met Delux van T&L, met wie hij na een keurige nulronde 12de werd. 

 

En ook in de Grand Prix zelf deden Niels en Delux weer wat van hen verwacht werd! Delux, die ook vorige week in Doha al in vorm was, sprong opnieuw een sterke ronde en zo wist Niels zich samen met nog 6 anderen te plaatsen voor de barrage. Als vierde starter in die barrage was hij ook goed op weg om als eerste een foutloze rit af te leveren, tot Delux op de voorlaatste hindernis een voor hem atypische achterbeenfout kreeg. Het leverde Niels uiteindelijk wel een mooie 5de plaats op. 

 

Verder mocht ook Frenchy VDS afgelopen weekend debuteren in de Longines Global Champions Tour. Zij wist dan weer te imponeren tijdens de openingsdag toen ze na een foutloze omloop 8ste werd in de eerste ronde van de Global Champions League. 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten