Image
10 Februari 2020   |  Deel dit artikel:

Las Vegas here we come!

‘Wat gaan we doen met de wereldbekerfinale?’ Het is een vraag die bij ons op stal meermaals gevallen is de afgelopen weken. Met een totaal van 43 punten was Niels namelijk na Jumping Amsterdam al zo goed als zeker van een ticket naar Las Vegas. Maar met welk paard kon hij begin april de reis naar ‘s werelds grootste gokstad maken? Delux Van T&L en Gancia de Muze waren afgelopen winter de vaste partners in de Wereldbekerwedstrijden en kwamen dus in aanmerking, maar dit paste dan weer niet echt in de planning die Niels voor ogen had… Gancia zal namelijk ingezet worden tijdens de Global Champions Tours van Mexico City en Miami en voor Delux werd er een aangepast programma uitgewerkt met het oog op eventuele deelname aan de Olympische Spelen in Tokyo. Dus kwamen we bij Ilusionata van 't Meulenhof, alleen had zij tot heden nog geen Wereldbekermanche gesprongen… Een vereiste om in Las Vegas aan de start te kunnen komen natuurlijk. 

 

En dus mocht Illusionata afgelopen weekend in Bordeaux debuteren in het Wereldbekercircuit. Dat de vorm er was bewees ze enkele weken geleden al met een 3de plaats in de Grote Prijs van Basel en ook in de Franse wijnstad stelde Ilusionata niet teleur! Meer zelfs, in haar eerste Wereldbeker sprong ze meteen naar een schitterende 3de plaats waardoor Niels niet alleen zekerheid had voor zijn deelname aan de finale, maar ook een paard heeft waarmee hij er aan de start kan komen! 

 

Verder toonde ook Luca Van ‘t Eigenlo, die pas 2 weken geleden in Amsterdam debuteerde op vijfsterrenniveau, zich opnieuw met een keurige nulronde in de 1m45 rubriek van zaterdag. 

 

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten