Image
13 Juli 2020   |  Deel dit artikel:

Save the best for last!

Net als de twee voorgaande weken was Niels ook afgelopen week aan het werk op de Hubside Jumping in St. Tropez. Paarden als Delux van T&L, Kopernic van Orti en Luca Van ‘t Eigenlo reisden intussen wel terug naar huis en maakten plaats voor Frenchy VDS, debutant Hadesh VDS en Nabeau Van Het Migroveld Z, die op zijn beurt zijn debuut maakte op het viersterrenniveau.

En dat viersterrendebuut van Nabeau verliep uitstekend want in drie dagen raakte hij geen enkele balk aan en wist hij zich bovendien ook twee van de drie dagen te klasseren. Zo werd hij op vrijdag 11de en volgde er op zaterdag een 8ste plaats tijdens de Longines Rankingproef .

Met Diornella-D en Hadesh VDS sprong Niels dan weer in de CSI2* competitie en beide paarden lieten hierin een goede indruk na. Hadesh VDS sprong tijdens zijn eerste internationaal concours onder het zadel van Niels direct drie dagen een foutloze basisomloop en werd daarbij zaterdag 14de.

Maar het hoogtepunt van drie weken Franse zon kwam er gisteren tijdens de afsluitende CSI4* GP! Niels rekende hiervoor op Gancia de Muze en samen deden ze hun naam weer alle eer aan. In een 15-koppige barrage waren Niels en Gancia sneller dan de concurrentie en zo eindigden ze hun concours met opnieuw een schitterende GP-overwinning. ‘Save the best for last’ noemt men zoiets!  

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten