Image
30 Juni 2021   |  © Sportfot   |  Deel dit artikel:

Scarlina de Tiji Z maakt indruk

Na een jaartje onderbreking konden we afgelopen week eindelijk terug genieten van internationale springsport op de mooie terreinen van Knokke Hippique. Doordat er in Knokke vijf dagen lang op drie verschillende pistes gesprongen werd konden veel ruiters er ook hun minder ervaren paarden aan de start brengen om zo wat extra ervaring en ritme op te doen. Ook Niels maakte van deze gelegenheid gebruik om met heel wat paarden af te reizen naar onze Belgische kust.

Zo kwam hij in de rubrieken voor de jonge paarden aan de start met de merrie Scarlina de Tiji Z en zij maakte een sterke indruk door drie dagen een mooie nulronde te springen. Tijdens de finalerubriek op zondag waren Niels en Scarlina een van de 12 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage, waarin ze na opnieuw een foutloze ronde 7de werden.

Verder sprong Niels zich in Knokke ook opnieuw in de kijker met Nabeau Van Het Migroveld Z in de rubrieken van de CSI3* competitie. De eerste twee dagen zorgen ze tweemaal voor een foutloze ronde en enkel in de Grand Prix op zondag viel er voor Nabeau een balkje uit de lepels.

Voor de rubrieken van de CSI5* competitie rekende Niels afgelopen week onder andere op Diornella-D. Tijdens de openingsdag hield een balkje in de 2de fase hen nog uit de top 5 van het klassement in de openingsrubriek, maar een dag later volgde er een mooie 3de plaats in de 1.40m rubriek.

 

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten